*Húsvét, és Május 1. hétvégéje kiemelt időszak árait minden egyes apartmannál külön tüntettük fel.

Az árak euróban és forintban tájékoztató jellegűek és a napi árfolyam változás miatt kis mértékben változhatnak. A hivatalos árak horvát kunában vannak megadva, a szállást ebben a valutában kell kifizetni is.

SolineBay apartmanház:

A 2 emeletes apartmanház a tengertől mindössze 400m-re, Čižići település utolsó utcájában helyezkedik el. Bolt, kávézó, éttermek, cukrászda, pékség, játszótér 400m.
Homokos, gyógyiszapos strand 900m.

Az apartmanokat igyekeztünk úgy berendezni, hogy családok számára minden igényt kielégítsen.  A háló és nappali szobák tágasak, kényelmesek, így lehetőség van az egyidejű csendes pihenésre, vagy az aktívabb kikapcsolódásra. Az udvaron napozó ágyak, mászóka, grillsütő, medence közös használatra. Klíma a nappali, konyha, étkező egy légterű helyiségben van elhelyezve, a szobákban csak a prémium apartmanban van.

Parkolás a ház előtti parkolóban apartmanonként 1 autónak biztosított.
Az apartmanházunkban magyar-angol nyelvű vezető segíti Önöket az ott tartozkodás ideje alatt, hogy nyaralásuk felhőtlenül és biztonságban teljen. A szigeten való tájékozódásában, helyi látványosságok megismerésében, családi programokkal is segítjük Önöket.

Apartmanok száma:

  • 2db 4+1 fős, erkélyes apartman
  • 2db 4+1 fős, földszinti apartman
  • 1 db 6+1 fős erkélyes apartman
  • 1 db 6 fős prémium apartman.

Krk sziget:

A sziget a Kvarner öbölben fekszik, Horvátország legnagyobb szigete. Éghajlata kellemes, szelektől védett, a napsütéses órák száma évi 2.500. Sok szép erdeje és sok jó strandja van. A szigetre a több mint 1.430m hosszú Krk hídon lehet átjutni. A behajtásért 35 kúnát kell fizetni. A kihajtás díjtalan.
Távolság: Budapesttől 525km végig autópályán, kivéve az utolsó 30km-t, melyet jó minőségű, de szerpentines úton kell megtenni

Čižići:

A Krk hídtól 10km-re, a solinei öbölben található csendes kis települések: Čižići, Soline és az öböl végén Klimno. Az öböl partja változatos: sekély aprókavicsos, homokos, vagy azonnal mélyűlő sziklás strandokat is találhatunk. Čižićiben található a köszvényt és mindenféle izületi gyulladást, fájdalmat gyógyító homokos strand, mely a kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élményt ad.