Apartmanházunkról – Utazási feltételek

SolineBay Családi Apartmanház:

A legközelebbi tengeröböltől 400-mre, Čižići település utolsó utcájában rejtettük el a Családi apartmanházunkat. Csendes, elszigetelt környék, mégis gyalogos távolságban elérhető a bolt, kávézó, éttermek, cukrászda, pékség, játszótér.

A Soline öböl híres gyógyiszapos strandja is 900m-re található. Gyermekeink kedvenc játszóhelye, a több hektáros vízszintes sós-homok, alatta rejtőző -a helyiek szerint mindent gyógyító – csodálatos fekete iszapjával.

Az apartmanokat igyekeztünk úgy berendezni, hogy családok számára ideális helyszín legyen felhőtlenül eltölteni itt néhány napot, hetet.  A háló és nappali szobák tágasak, kényelmesek, így lehetőség van az egyidejű csendes pihenésre, vagy az aktívabb kikapcsolódásra. Az udvaron napozó ágyak, mászóka, grillsütő, medence közös használatra. Klíma a nappali, konyha, étkező egy légterű helyiségben van elhelyezve, a szobákban csak a prémium apartmanban van.

Parkolás ingyenes.

Minden apartmanhoz egy autó számára parkolóhelyet biztosítunk.

Az apartmanházunkban magyarul és angolul is jól beszélő recepció segíti az Önöket az ott tartozkodás ideje alatt, hogy nyaralásuk felhőtlenül és biztonságban teljen.

A szigeten való tájékozódásában, helyi látványosságok megismerésében, családi programokat szerveztünk.

Már most előzetesen tájékozódjon nyári programjainkról itt: www.krk.tips

Apartmanok száma:

 • 4 db 4+1 fős, erkélyes apartman
 • 4db 4+1 fős, földszinti apartman
 • 4db 6+1 fős erkélyes apartman
 • 1 db 6 fős prémium apartman.

Minimum tartózkodási idő: NINCS!

Főszezonban: A 4 éjszakánál rövidebb foglalás esetén 30% felárat számítunk fel. Ezért ha teheti, jobban jár, ha  legalább 4 éjszakára foglal.

Hogy a már-már szokásossá vált szombati dugókat elkerüljük két házunkban külön-külön napon kezdhetik meg a nyaralásukat.

Ön választ, hogy pénteken vagy vasárnap érkezik hozzánk.

Turnuson kívüli érkezés és 4 napnál rövidebb tartózkodás esetén 30% felárat számítunk fel.

Elő- és utószezonban: máju-június és szeptember hónapokban minimum 3 éjszaka. Bármikor érkezhet.

Foglalás menete: az apartman díj 30%-át foglaláskor, a fennmaradó összeget az érkezéskor, készpénzben kell kiegyenlíteni.

Fizetés: Euróban vagy kunában átutalással lehetséges a visszaigazolásban megadott számlaszámra.

Az árakat Euróban adtuk meg. Átutalás esetén, ha más pénznemben kíván fizetni, kérjük, az átutalás napján érvényes banki eladási árfolyamon számítsa át az összeget.

Magyarországon érvényes aktuális árfolyamokról itt tájékozódhat:

http://www.cib.hu/maganszemelyek/arfolyamok/arfolyamok

A helyszínen történő fizetés kizárólag kunában történhet. Pénzváltásra a közeli Silo és Malinska városban is lehetőség van, 5-10km-en belül.

Az ár tartalmazza: az apartman bérleti díját, víz, áram, klíma és végtakarítás költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza: az üdülőhelyi díjat.

Felnőtt: 06, 09: hó 4,5 HRK/nap/fő, 07, 08 hó: 6HRK/nap/fő, 12-18 éves kor között felnőtt díj-50%, 12 éves korig ingyenes

Ingyenes WI-FI internetkapcsolat az apartmanházban.

Érkezés: 16:00 órától, apartman elhagyása: 10:00 órakor

Krk sziget:

A sziget a Kvarner öbölben fekszik, Horvátország legnagyobb szigete. Éghajlata kellemes, szelektől védett, a napsütéses órák száma évi 2.500. Sok szép erdeje és sok jó strandja van. A szigetre a több mint 1.430m hosszú Krk hídon lehet átjutni. A behajtásért 35 kúnát kell fizetni. A kihajtás díjtalan.

Távolság: Budapesttől 525km végig autópályán, kalandosabb kedvűek az utolsó 30km-t levághatják egy gyönyörű szerpentines úton.i

Čižići:

A Krk hídtól 10km-re, a solinei öbölben található csendes kis település. A 102-es főútról balra kell letérni, majd 67 kanyar után (megszámoltuk) található  Čižići.

A legegyszerűbb az apartmanházakhoz találni, ha még a település előtt egy kis elágazásban jobbra kanyarodnak a Čižići táblát követve. Onnan 200m felfelé, végig jobbra tartva.

 • 1 hálószobás földszinti apartman

  40.00
  Foglalás
 • 2 hálószobás apartman erkéllyel

  75.00
  Foglalás
 • 2 hálószobás földszinti apartman

  69.00
  Foglalás
 • 3 hálószobás erkélyes apartman

  88.00
  Foglalás
 • 3 hálószobás prémium apartman

  96.00
  Foglalás
 • Télből a nyárba ajándék-utalvány

  200.00
  Foglalás