Apartmanházunkról – Utazási feltételek

SolineBay Családi Apartmanház:

 

 

A legközelebbi tengeröböltől 400-mre, Čižići település utolsó utcájában rejtettük el a Családi apartmanházunkat. Csendes, elszigetelt környék, mégis gyalogos távolságban elérhető a bolt, kávézó, éttermek, cukrászda, pékség, játszótér.

A Soline öböl híres gyógyiszapos strandja is 1100m-re található. Gyermekeink kedvenc játszóhelye, a több hektáros vízszintes sós-homok, alatta rejtőző -a helyiek szerint mindent gyógyító – csodálatos fekete iszapjával.

Az apartmanokat igyekeztünk úgy berendezni, hogy családok számára ideális helyszín legyen felhőtlenül eltölteni itt néhány napot, hetet.  A háló és nappali szobák tágasak, kényelmesek, így lehetőség van az egyidejű csendes pihenésre, vagy az aktívabb kikapcsolódásra. Az udvaron napozó ágyak, mászóka, grillsütő, medence közös használatra. Klíma a nappali, konyha, étkező egy légterű helyiségben van elhelyezve, a szobákban csak a prémium apartmanban van.

Parkolás ingyenes.

Minden apartmanhoz egy autó számára parkolóhelyet biztosítunk.

Az apartmanházunkban magyarul és angolul is jól beszélő recepció segíti az Önöket az ott tartozkodás ideje alatt, hogy nyaralásuk felhőtlenül és biztonságban teljen.

Már most előzetesen tájékozódjon nyári programjainkról itt: www.krk.tips

 

Apartmanok száma: 

  • 4 db 4+1 fős, erkélyes apartman
  • 4db 4+1 fős, földszinti apartman
  • 4db 6+1 fős erkélyes apartman
  • 1 db 6 fős prémium apartman.

 

Minimum tartózkodási idő: NINCS!

 

Főszezonban és kiemelt időszakokban:
A 4 éjszakánál rövidebb foglalás esetén 30% felárat számítunk fel. 

Ezért ha teheti, jobban jár, ha  legalább 4 éjszakára foglal.

Hogy a már-már szokásossá vált szombati dugókat elkerüljük két házunkban külön-külön napon kezdhetik meg a nyaralásukat.

Ön választ, hogy melyik napon érkezik hozzánk.

Foglalás menete: az apartman díj 30%-át foglaláskor, a fennmaradó összeget az érkezéskor, készpénzben kell kiegyenlíteni.

Fizetés: Euróban vagy kunában átutalással vagy bankkártyával lehetséges a visszaigazolásban megadott számlaszámra.

Az árakat Euróban adtuk meg. Átutalás esetén, ha más pénznemben kíván fizetni, kérjük, az átutalás napján érvényes banki eladási árfolyamon számítsa át az összeget.

Magyarországon érvényes aktuális árfolyamokról itt tájékozódhat:

http://www.cib.hu/maganszemelyek/arfolyamok/arfolyamok

A helyszínen történő fizetés kizárólag kunában történhet de van lehetőség bankkártyás fizetésre is. Pénzváltásra a közeli Silo, Malinska és Omisalj városban is lehetőség van, 5-10km-en belül, de bármelyik nagyáruházban vagy benzinkútnál is váltanak.

Az ár tartalmazza: az apartman bérleti díját, víz, áram, klíma és végtakarítás költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza: az üdülőhelyi díjat.

Felnőtt: 06, 09: hó 4,5 HRK/nap/fő, 07, 08 hó: 6HRK/nap/fő, 12-18 éves kor között felnőtt díj-50%, 12 éves korig ingyenes

Mi történik a foglalás után?

Munkatársunk a lehető legrövidebb időn belül ellenőrzi a foglalást és elküldi Önnek a foglalás visszaigazolását, benne a pontos fizetendőkkel, bankszámlaszámmal, és minden fontos információval.

Van-e mód elállni a foglalástól?

Valóban indokolt esetben elállhat a foglalástól, viszont a foglalót visszafizetni nem áll módunkban. Ilyenkor más időpontban, az egész naptári évben van módja felhasználni befizetett foglalóját. Ha Ön semmiképpen nem tud megérkezni hozzánk, át is ruházhatja a befizetett foglalót.

Ingyenes WI-FI internetkapcsolat az apartmanházban.

Érkezés: 16:00 órától, apartman elhagyása: 10:00 órakor

 

Krk sziget:

A sziget a Kvarner öbölben fekszik, Horvátország legnagyobb szigete. Éghajlata kellemes, szelektől védett, a napsütéses órák száma évi 2.500. Sok szép erdeje és sok jó strandja van. A szigetre a több mint 1.430m hosszú Krk hídon lehet átjutni. A behajtásért 35 kúnát kell fizetni. A kihajtás díjtalan.

Távolság: Budapesttől 525km végig autópályán, kalandosabb kedvűek az utolsó 30km-t levághatják egy gyönyörű szerpentines úton.i

Čižići:

A Krk hídtól 10km-re, a solinei öbölben található csendes kis település. A 102-es főútról balra kell letérni, majd 67 kanyar után (megszámoltuk) található  Čižići.

A legegyszerűbb az apartmanházakhoz találni, ha még a település előtt egy kis elágazásban jobbra kanyarodnak a Čižići táblát követve. Onnan 200m felfelé, végig jobbra tartva.